8 september 1958 bleek een belangrijke datum te worden in de geschiedenis van voetbalvereniging Juliana in Mill. Want op die dag wordt Henkie de Hoog, het jongste kind van het omvangrijke gezin De Hoog aan de Molenstraat, 7 jaar en hij meldt zich meteen aan als lid van de Millse voetbalvereniging. Dat is a.s. zaterdag exact 60 jaar geleden.

Henk blijkt een zeer getalenteerde voetballer, want maar liefst 19 jaar speelt hij in het eerste elftal. Langer dan ieder ander Juliana lid en het mooiste is dat Henk op een gegeven moment met zijn 5 broers, Thieu, Toon, John, Joost en Huub, aan de aftrap van een competitiewedstrijd stond.

De familie De Hoog zorgde er dan ook voor een belangrijk deel voor dat Juliana in de tweede klasse terecht kwam.

Henk wierp zich in de latere jaren op als een clubman pur sang. Vele functies heeft hij dan ook ingevuld bij Juliana. Een lang niet volledige greep uit zijn vele activiteiten: Leider, trainer, jeugdcoórdinator, jeugdbestuurslid, leider bouwploeg sportpark. Ook nu nog is Henk bijzonder actief als hoofdbestuurslid en bovendien sponsor van de trainingskleding met zijn bedrijf in bouwbegeleiding. Het meest bijzondere is dat Henk nog altijd actief voetbalt bij Juliana 6. Dat blijft hij ook na 60 jaar doen tot het echt niet meer gaat.

Vele malen werd Henk met het urst kampioen en daarom wordt Henk a.s. zaterdag gehuldigd op het sportpark van Juliana. Het kampioensteam van 1978 - 1979 neemt het dan op tegen het huidige team van Henk: Juliana 6.
De wedstrijd begint om 16.00 uur.