TCL-clubtrainer Mike bedankt alle schoolkinderen (Foto: Jos Thelosen)

Zaterdag 1 september leek het wel of alle kinderen van basisschool ‘het Stekske’ in Langenboom op de tennisbanen van TCL waren. Bijna 60 leerlingen van groep 3 tot en met 8 namen bezit van de vier kunstgrasbanen.

Zij kwamen af op de spellendag van het 40 jaar bestaande TCL. Clubtrainer Mike Verberk en zijn TCL-assistenten Bianca Hendriks, Vincent van Leuken en Harald Verstraten hielden de kinderen met leuke en verrassende spelletjes ruim twee uur actief. Het ging niet om de prestatie maar om het samen plezier maken en stoeien met de bal. Tussendoor kregen de kids nog een drankje en wat lekkere versnaperingen. Uiteindelijk keerden de deelnemertjes moe maar voldaan huiswaarts met als trofee een TCL Kampioentjes-mok.

TCL-leden, de jubileumcommissie, ouders en andere belangstellenden genoten vanaf het zonovergoten terras van de levendigheid op de banen. Vrijwilligers van TCL lieten alle gasten die dag proeven van de gemoedelijke sfeer bij ‘de club met ballen’. De vitale tennisclub heeft zich van haar beste kant laten zien: jong en oud en alle leden en oud-leden die op de bijzondere feestdag afkwamen, hebben genoten. Ze voelden zich welkom. Met dank aan de goede organisatie en niet te vergeten de weergoden.

Een op alle fronten zeer geslaagd jubileum. Het ingeslagen pad van TCL leidt geheid tot een gouden feestje.