Er stonden 5 wedstrijden op het programma voor Klick '15, het was hard werken maar geen van de teams wist een punt te bemachtigen.

Klick 1 stond tegenover het altijd pittige Odio, gefocust en compleet startte de dames onder leiding van Mankit aan de wedstrijd. Een sterke en felle start zorgde meteen voor een voorsprong. Ondanks dat de teams aan elkaar gewaagd waren stond Klick '15 voor met 2-0. Het zelfvertrouwen krijgt hiermee een boost. En ondanks dat er flink gezocht moest worden naar een kans door de fikse druk die Odio geeft, weet Klick '15 in de eerste helft de voorsprong te behouden. In de tweede helft start Odio sterk en overrompelt Klick '15 met twee afstand schoten en nemen daarmee de leiding over. Klick '15 heeft moeite om de kansen te benutten en Odio pakt hier en daar wat meer trefzeker hun doelpuntjes mee. Marja Derks zorgt met de 6-7 weer voor de aansluiting maar het is Odio die het gat van twee doelpunten weer pakt. In de eindfase weet Klick '15 niet meer te scoren en dan kan Odio uitlopen naar 6-10 en dit is ook de eindstand.
Voor Klick '15 scoorden: Channe Janssen 2x, Rian Derks, Marja Derks, Dymphe vd Berg, Irma de Kleijne