Vorige week viel de seizoensouverteure tegen DSV in Sint Anthonis nog in het water omdat de scheidsrechter het terrein afkeurde. Deze week tegen Gassel was er voor Juliana de herkansing. Ook voor Gassel was dit de eerste wedstrijd van het seizoen nadat ook hun terrein werd afgekeurd vorige week. Bij deze thuiswedstrijd van Juliana was Jens van Hal pupil van de week.

Juliana kwam het beste uit de startblokken, toch was het Gassel wat de score wist te openen. Terwijl vanuit de Millse defensie werd geroepen om de bal uit te spelen was het Gassel wat de bal toch opnieuw in de 16 meter binnenbracht. Hierdoor was de Millse defensie even de weg kwijt. De Gasselse inzet werd met het hoofd geraakt door Berry van Krijl waardoor de Millse doelman werd verrast en niet kon verhinderen dat de bal binnenviel.

Na een kleine twintig minuten wist Juliana echter de orde weer te herstellen. Een prachtige pass van Kevin van Casteren kon Justin Jacops vrij opduiken voor de Gasselse doelman. Hij wist met het geboden buitenkansje wel raad en kon de 1-1 aantekenen. Kort hierna was het opnieuw Gassel wat op voorsprong kon komen, na matig ingrijpen in de Millse defensie kon de Juliana doelman niets anders dan zijn tegenstander binnen de 16 te vloeren. De terecht toegekende strafschop werd echter door Gassel op de paal geschoten.

Pas in de tweede helft kon Juliana echt doordrukken. Naarmate de 2e helft vorderde vloeide de Gasselse energie steeds verder weg. In de 66e minuut kreeg Juliana een hoekschop te nemen. Deze werd strak voor het doel gegooid, waarbij de inlopende Berry van Krijl de 2-1 binnen kon koppen. Hierna bleek Justin Jacops voor de tweede keer belangrijk voor zijn ploeg. Nadat hij op het middenveld zelf een ingewikkelde combinatie op wist te zetten met Camiel van Geenen en Syb Daverveld was het de laatste die Justin weer vrij zette voor het Gasselse doel. Met een subtiel hakballetje zette Justin de eindscore op 3 - 1.