Afgelopen zaterdag (13 oktober 2018) speelde dames 1 van MHV’81 haar derde competitiewedstrijd in de Hoofdklasse D. De tegenstander het eerste damesteam van handbalvereniging Houten.

Met een goede peptalk, van coaches Rob van de Akker en Bas de Gier, begonnen de dames van MHV '81 scherp en vol overtuiging aan de wedstrijd. Waardoor er al na 10 minuten spelen een stand op het scorebord van 5 - 11. Vanaf dit moment kwamen ook de dames van Houten op gang en scoorden er net als MHV ’81 lustig op los. Beide teams gingen richting het kleedlokaal met een tussen van 15 - 20.

Na de rust begonnen de dames van MHV '81 scherp aan de tweede helft. En zette ze de voorsprong voort tot 23 - 30. Een voorsprong waarvan gezegd kon worden dat die voldoende moest zijn om de eindstreep te bereiken. Maar niets was minder waar. De dames uit Houten wisten zich te herpakken en beetje bij beetje werd de opgelopen achterstand ingelopen. Een zenuwslopende eindfase volgde. Waarbij de dames van MHV ’81 aan het langste eind trokken in dit doelpuntenfestijn.

Eindstand Houten - MHV ’81 DS1: 38-39

Met deze overwinning blijft MHV '81 DS1 ongeslagen en bekleden een mooie 3e plaats in de rangschikking.

Komend weekend spelen de dames van MHV '81 geen wedstrijd. Op zaterdag 27 oktober tijdens de MHV ’81 verenigingsavond staat de eerste thuiswedstrijd tegen Verburch op de planning. Voorafgaand aan deze wedstrijd zullen alle teams van handbalvereniging MHV ’81 zich presenteren aan sponsoren / ouders / publiek en verder iedereen die handbalvereniging MHV ’81 een warm hart toedraagt. Dus iedereen is van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje aanwezig te zijn in sporthal “de Looierij” om met elkaar dit nieuwe seizoen te openen.