SES Langenboom is zondag 14 oktober thuis tegen het eerste puntverlies aangelopen. In een van beide kanten matige wedstrijd werd het 1-1.

In een met vlagen rommelige eerste helft was het de thuisploeg die vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief nam. Het resulteerde in een aardige kans voor Niek Nooijen, die echter voorlangs mikte. Een prachtige aanval leidde de openingstreffer in. Een één-tweetje met Melvin en Tijn cuppen bracht eerstgenoemde vrij voor de keeper. Het schot was matig, maar bediende onbedoeld Jasper Nooijen, die de bal voor het intikken had. 10 minuten later kwam SES goed weg. Uit een scrimmage viel een Zeelandse treffer, echter had assistent scheidsrechter Frank Burgers gezien dat dit vanuit buitenspelpositie gebeurde. Treffer afgekeurd. Wat volgde was vooral een rommelige wedstrijd, zonder uitgespeelde kansen.

Na de thee werden de gasten sterker. Met een aantal aardige kansen werd SES gewaarschuwd. Maar het deerde niet. Na een hoekschop kon invaller Jochem Fleuren vrij inkoppen. De thuisploeg probeerde het daarna wel, maar mistte de finesse om het Festilent echt moeilijk te maken.
Zowel Melvin van de Elzen als invaller Steef Hendriks mikte in kansrijke positie. Een logisch vervolg was de gelijke stand toen de goed leidende Robert Benders afloot.

SES - Festilent: 1-1 (1-0)
'31 Jasper Nooijen 1-0
'75 Jochem Fleuren 1-1