Het 1ste damesteam van Vollan behaalde een simpele overwinning tegen de ploeg uit Gemert. Een wedstrijd die eigenlijk geen moment een wedstrijd was door het grote krachtsverschil.

Vollan kon zich naar hartelust uitleven en kregen de nieuwelingen Ise Bongers en Ellsi Verstegen de kans om wedstrijdritme op te doen. Beide speelsters laten duidelijk zien dat zij op de goede weg zijn om volwaardige speelsters te worden. Vooral in serverend opzicht acteerde Ise Bongers ijzersterk en met iedere service die zij bracht kwam Were Di in de problemen. Eens te meer een bewijs dat een sterke service een belangrijk wapen is om de tegenstander onder druk te zetten.

Verder is het tegen zulke tegenstanders normaal gesproken erg moeilijk om geconcentreerd te blijven spelen maar met uitzondering van de 4de set deed Vollan dit echter prima. Setstanden van 25-8 / 25-15 / 25-10 en 25-20 laten aan duidelijkheid niets te wensen over.

Wellicht dat zij in de wedstrijd van a.s. zaterdag tegen Olsredlem uit Melderso dieper moeten gaan om een dergelijk resultaat neer te zetten.

Vollan DS 2 moest eveneens aantreden tegen een team van Were Di uit Gemert. Zij hadden iets meer moeite met de tegenstander maar desalnietteplus behaalde ook zij een uitstekende 4-0 overwinning en met dit resultaat bezetten zij momenteel een knappe 2de plaats op de ranglijst.

Setstanden: 25-19 / 25-20 / 25-9 / 25-22. Al met al een mooi dagje dus voor Vollan waarbij de overige teams niet in actie hoefde te komen.