Een spannende wedstrijd bij de topper DSV - SES. Beide teams willen elkaar te baas zijn. De verdiende eindstand van 2-2 wordt voor beide teams als een mooie uitslag ervaren.

De eerste minuten gebeurde er niet zo veel. De bal ging veel op en neer en er ontstonden voor beide teams wat kleine kansjes. Na een kwartier ging de druk van SES omhoog. Ze voetbalden meer op de helft van de thuis voetballende groen-witten. De score werd geopend door Niek Nooijen. Na wat gefrutsel kwam de bal voor de voeten van de nummer 7. Met een mooie curve schoot hij de bal in de verre hoek. Wat later kwam de onverwachte 1-1. Dion Gerrits kon de bal vrij voorgeven. Jari Lukassen ging het luchtduel aan met Rens Peters. Echter kwam Jon de Klein ook uit zijn goal en werd de bal over hem heen gekopt. DSV bleef nou hoger voetballen en groeide in de wedstrijd. Toch kwam SES weer op voorsprong. Roy van Melis kwam mee op en gaf een geweldige voorzet. Gijs mistte de bal maar Melvin stond achter hem, controleerde de bal en schoot hem langs de keeper.

Bij de start van de tweede helft werd er veel gevoetbald op het middenveld. Echte kansen misten in de eerste 10 minuten van de tweede helft. Daarna bleken beide keepers belangrijk om de stand op 1-2 te houden. DSV wilde de score koste wat het koste gelijk trekken. Ze waren veel aan de bal, terwijl SES de bal alleen naar voren schoot. De 2-2 viel nog voor het laatste fluitsignaal. De bal werd over de rechterflank gespeeld. Jon de Klein kwam uit en tikt de bal weg. De bal belande voor de voeten van Sjors Cornelissen. Hij legde de bal breed waar Niek de bal kon onderscheppen. Het wegwerken lukte echter niet. Jesper Brans pikte de bal op en kon de bal in het lege doel schieten. De laatste 5 minuten waren gruwelijk spannend. Beide teams wilden de 3 punten. Jon hield nog een bal van de lijn en Steef Hendriks kopte de bal net te strak naar de grond.

De punten worden gedeeld bij een stand van 2-2.

Sep was pupil van de week bij de wedstrijd SES - Juliana vorige week zondag. Hij staat met Jari Laat op de foto. SES won deze wedstrijd met 3 - 0.