Handbalvereniging MHV ’81 heeft op zaterdag 27 oktober in aanloop van de wedstrijd Dames 1 haar jaarlijkse teampresentatie georganiseerd.

Alle teams presenteerden zich in sporthal “de Looierij”. Leden, ouders van leden, sponsoren, vrijwilligers en verder iedereen die MHV 81 een warm hart toedraagt, konden genieten van een geslaagde avond.

Door Edwin van Schipstal werden alle teams een voor een naar het midden van de sporthal gevraagd. Wat een mooi fotomoment opleverde van teams, coaches en trainers die door de vele aan MHV ’81 verbonden shirtsponsors zijn aangekleed. Na deze presentatie werden alle teams met hun sponsoren op de foto gezet.

Tijdens en na de wedstrijd van de spannende wedstrijd MHV ’81 Dames 1 tegen Verburch uit Poeldijk, die eindigde in winst van 32-29, bleef het nog lang onrustig in de kantine van sporthal De Looierij.

Handbalvereniging MHV ’81 wil langs deze weg alle sponsoren bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging. Want zonder u steun, zouden wij niet de vereniging zijn, die we nu zijn. Bedankt!

Verder dank aan iedereen die zich op zijn of haar manier volledig belangeloos inzet voor onze verenging.

Foto’s van deze geslaagde avond zijn te zien via https://photos.app.goo.gl/g2fxTU8NKkkohRUy8.

Op de site van MHV ’81, www.mhv81.nl, vind u verder alle mogelijke informatie over handbalvereniging MHV ’81.