In september zorgde een hoosbui ervoor dat de wedstrijd tussen DSV en Juliana Mill in Sint Anthonis werd afgelast. Zondag 11 november reisde Juliana weer naar Sint Anthonis om de wedstrijd alsnog te spelen. Maar ook nu weer was er veel regen voorspeld.

Desondanks was het nagenoeg droog bij het begin van de wedstrijd. Juliana had al een aantal onverdiende nederlagen op een rij geleden, terwijl DSV op haar beurt juist in de winning mood is. Toch begon Juliana met een grote kans aan de wedstrijd toen Justin Jacops vanaf links doorbrak en alleen voor de keeper kwam. Hij liftte de bal echter net iets te veel waardoor de bal niet alleen over de keeper maar ook over het doel ging.

DSV was hierdoor meteen gewaarschuwd, en bleef daardoor de nodige mensen achterin houden, beducht voor de snelle Juliana uitbraak. Mede door een stevige wind die over de lengte richting van het veld stond, speelde het spel zich in de eerste helft vooral af op het middenveld. Doordat veel ballen doorschoten op het natte veld, of bleven hangen in de wind ontstonden er nog geen grote kansen. Pas in het laatste kwartier van de eerste helft ontwikkelde DSV meer druk, de enige echte kans ontstond uit een corner toen de bal vanaf de zestien direct op de slof werd genomen.

Vlak voor rust begon het steviger te regenen. Dit ging over in een hoosbui, desondanks werd er aan de tweede helft begonnen. De regen bleef gestaag vallen, waardoor deze steeds meer invloed kreeg op de wedstrijd. Er waren steeds meer glijpartijen, en soms werden er ook onbedoelde overtredingen gemaakt hierdoor. Door zo'n overtreding kreeg DSV na zo'n 11 minuten een vrije trap te nemen net buiten de 16. Deze werd ineens op doel geschoten en kon maar ternauwernood worden gekeerd door de Juliana doelman. In de scrimmage die hierop volgde was het opnieuw de Juliana doelman die handelend op moest treden.

Hierna besloot de scheidsrechter dat het veld te slecht was geworden om door te spelen. Met nog 33 minuten op de klok werd de wedstrijd gestaakt.