• JEhTN3IYUvE

De kaartverkoop van de tweede tribute-avond bij City Resort Mill (voorheen Fitland) op vrijdag 11 mei verloopt voorspoedig. Kaartjes kopen kan zolang de voorraad strekt, maar van elk ticket wat voor aanstaande zondag 1 april wordt verkocht, gaat €5,- naar Stichting Matchis.

Best of Foo en Coldplace

Eerder zorgde U2 coverband L.A. Vation voor een uitverkochte show bij City Resort Mill. De line-up van de tweede tribute-avond bestaat uit Best of Foo en Coldplace, gerenommeerde coverbands van de wereldberoemde acts Foo Fighters en Coldplay. Coldplace was in Nederland eerder onder andere te zien op de festivals Bospop en Festyland, terwijl Best of Foo al eens op het podium stond tijdens de Zwarte Cross en Paaspop.

Stichting Matchis

In de voorverkoop (tot as zondag 1 april) gaat er bovendien €5,- per verkocht ticket naar Stichting Matchis, het Nederlandse centrum voor Stamceldonoren. Met het geld kunnen stamceldonoren worden geregistreerd en mensen met bloedziektes zoals Leukemie worden geholpen. Stichting Matchis is ook het goede doel waar Dennis Verweijen zich voor inzette via zijn boek Papa’s bloed.

Voorverkoop tot 1 april

De voorverkoop loopt nog tot 1 april. Het concert duurt van 20.30 uur tot 01.00 uur en tickets kosten €20,-. De kaarten voor het concert van Best of Foo en Colplace zijn te koop op https://cityresort-eventsmill.nl/tribute/.