Deze keer ging het Weekboeket naar Corina en Mas Roefs aan de Leeuwerikstraat in Mill. De familie Roefs vroeg het voor ze aan. In hun aanvraag schreven ze o.a.: “Graag willen wij het weekboeket aanvragen voor onze Mas en Corina, die al jaren op tweede kerstdag hun huis beschikbaar stellen voor onze familie, inclusief onze kinderen hun partners en onze kleinkinderen. Totaal zo’n 30 tot 35 personen.”

“Er wordt gekaart, spelletjes gedaan, veel gebuurt en geborreld natuurlijk. Iedereen kijkt er ieder jaar weer naar uit, is echt altijd super gezellig. Vandaar dat wij met onze hele familie onze Mas en Corina hiervoor willen bedanken!”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.