Op 31 januari zijn Nellie en Ton Verweijen in Mill precies 50 jaar getrouwd. De kleinkinderen Milou en Bram vroegen daarom het Weekboeket voor hen aan.

In de aanvraag schreven zij o.a.: “Ze zijn nog steeds een leuk stel samen en ze doen heel veel voor ons. Opa helpt Bram altijd met de Neije krant rondbrengen en als we langskomen is er altijd tijd voor een kopje thee en iets lekkers. Om het 50 jarig huwelijk te vieren zijn we met de hele familie naar Turkije geweest en dat was erg leuk en gezellig. We zijn natuurlijk heel blij dat we van opa en oma kunnen genieten en hopen dat ze nog lang samen blijven.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.