Deze keer werd Corry Toonen uit Mill verrast met het Weekboeket. Haar collega’s vroegen het aan en schreven: “Wij als oud collega's van Corry Toonen willen graag het weekboeket aanvragen voor haar afscheid bij de thuiszorg op 31 december 2014. Corry neemt na 33 jaar afscheid van de thuiszorg. Ze stond altijd voor iedereen klaar, voor ons als collega's maar ook bij onze Cliënten was ze erg betrokken.”

“We zullen haar als collega erg gaan missen maar weten dat ze haar vrije tijd helemaal gaat gebruiken voor al haar vrijwillige taken.” Verder wensen de collega’s Corry en Piet nog veel gelukkige en gezonde jaren samen.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.