Op maandag 11 maart werd Martien van Amstel 90 jaar. Zijn nichten en neven vroegen het Weekboeket voor hem aan om hem eens extra in het zonnetje te zetten.

In de aanvraag schreven zij o.a.: “Ome Martien woont in Aldenhoorst. Hij loopt zo goed en zo kwaad als het gaat met zijn rollator, probeert zoveel mogelijk alles zelf te doen. Hij klaagt nooit, is altijd in voor een praatje en een bedankje aan verzorgenden, bezoekers of medebewoners. Maar daar blijft het niet bij. Ondanks dat hij zelf hulpbehoevend is helpt hij andere bewoners zoveel als hij kan. Hij begeleidt hen naar de eetzaal, brengt hen naar de kamer terug en ziet erop toe dat alles 100% in orde is voordat hij weer weg "schuifelt" met zijn rollator. Hij heeft een dvd speler en speelt de DJ; gaat in de huiskamer zitten en draait als een echte volleerde DJ zijn plaatjes met een humoristisch verhaaltje erbij. Want dat moet gezegd: humor heeft ie! Alles met een kwinkslag; als hij muziek draait is het vooral zoals hij het zelf zegt: het vrouwvolk dat komt luisteren en meegenieten en is hij de haan onder de hennen. Sommige mensen halen het beste in een ander naar boven en daar is hij er zeker één van!”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.