Deze keer ging het Weekboeket naar Anne-Marie en Anthony Verbeeten in Mill. Onlangs sloten zij om economische redenen de deuren van de winkel aan de Schoolstraat. Om ze een hart onder de riem te steken vroeg Ans Bardoel (mede namens een heleboel andere Millenaren) het boeket voor ze aan.

Ans schreef: “33 jaar geleden nam Anthony de winkel over van zijn vader Tien, die toen houten speelgoed maakte en die het op zijn beurt had overgenomen van zijn vader, die in die tijd karwielen maakte. Van die 33 jaar heeft ook Anne-Marie 23 jaar met Anthony samen de winkel gerund in speelgoed en sportartikelen. Enkele jaren geleden zijn ze gestopt met de verkoop van sportartikelen en hebben toen handwerk en hobby artikelen toegevoegd. Jammer genoeg is er door het sluiten van de deuren weer een winkel minder in Mill.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.