Deze keer werd Elly v.d. Elzen uit Sint Hubert verrast met het Weekboeket. Dit gebeurde tijdens het personeelsfeest van Grandcafé ’t Centrum In Mill.

Francien en Jack Rooijakkers vroegen het samen met hun medewerkers voor Elly aan. In de aanvraag schreven zij:

“Onze lieve Elly alweer 25 jaar in dienst! 25 jaar een trotse medewerker van 't Centrum, 25 jaar lang een harde werker en 25 jaar een leuke lach erbij voor iedereen. Op haar snelle fiets komt ze aanjagen, eerst een koffietje en dan begint ze. Al 25 jaar in de horeca, maar je zou bijna denken dat ze daarnaast nog in de bouw werkt als je ziet hoe Elly de afwas kan stapelen in de keuken! Doorwerken en grapjes maken, met af en toe wat platte woorden tussendoor, dat is Elly bij ons in 1 hele korte zin. Wanneer we klaar zijn met werken, wordt er gezellig na gekletst onder het genot van een wijntje. We hebben veel gelachen met z'n allen en hopen daar nog lang mee door te gaan!”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.