In de week van 20 augustus zal het eerste Weekboeket van het seizoen 2019 - 2020 worden bezorgd. Aanvragen voor het nieuwe seizoen zijn welkom.

Vroeg u eerder een Weekboeket aan en is deze aanvraag niet gehonoreerd, stuur dan deze aanvraag gerust opnieuw in. Dan weet de redactie dat de aanvraag nog steeds actueel is en wordt deze opnieuw meegenomen in het nieuwe seizoen.

Vermeld in de aanvraag voor wie het Weekboeket is en waarom u deze persoon wilt verrassen met een prachtige bos bloemen. Vergeet ook niet het adres en het telefoonnummer van de kandidaat te vermelden. Ook uw naam en gegevens graag vermelden in de aanvraag, dan kan de redactie altijd contact opnemen mocht men nog vragen hebben.

Elke week bezorgen Berends Bloemsierkunst en The Florist om en om een Weekboeket ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert. U leest in De Neije Krant, op inmill.nl en op de Tv-krant van de Lokale Omroep Mill naar wie die week het Weekboeket is gegaan. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Zie www.weekboeket.nl voor meer informatie.

Aanvragen kunnen per post naar: Weekboeket Beatrixstraat 13 5451 ZB in Mill. Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..