Deze keer ging het Weekboeket naar Jan School in Mill. Het bestuur van Stichting Kinderfeesten Mill vroeg het voor hem aan.

In de aanvraag schreven zij: “Jan was afgelopen 1 september 2019, 25 jaar bij het bestuur van SKM. Nu heeft hij aangegeven dat hij gaat stoppen bij SKM. En wij willen dat natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Jan heeft ontzettend veel gedaan bij Stichting Kinderfeesten Mill en dat verdient zeker een bloemetje! We willen hem bedanken voor alle hulp, ook namens alle kinderen die in de loop van de jaren meegedaan hebben aan één van onze activiteiten.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.