De laatste weken kregen we diverse aanvragen binnen om het Weekboeket te laten bezorgen bij Anke Verweijen in Mill. Dat mede naar aanleiding van de berichten in de media rond de missie van Anke, om stamceldonoren te werven.

Zij heeft deze missie overgenomen van haar overleden echtgenoot Dennis. Deze week ging er mede op initiatief van Anke een documentaire in première over de noodzaak om meer stamceldonoren te hebben. Vele inwoners willen Anke complimenteren en succes wensen met deze missie en hun waardering uitspreken voor de wijze waarop zij dit alles doet. De genoemde documentaire is o.a. te zien in de rubriek Video op inmill.nl en op de site www.papasbloed.nl.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.