Op vrijdag 24 april waren Ria en Hen Daams uit Mill 50 jaar getrouwd. De buur, bestaande uit Harrie en Nel, Mari en Nolly, Jos en Miriam en Geert en Manon vroegen het Weekboeket voor hen aan.

In de aanvraag schreven zij: “Onze buren zijn vrijdag 24 april 50 jaar getrouwd. Nu zouden ze een weekend weggaan met kinderen en kleinkinderen maar dat kan helaas niet doorgaan i.v.m. de coronacrisis. Ook hebben ze in mei nog een feest gepland wat waarschijnlijk niet kan doorgaan. Ze zetten zich in voor vrijwilligerswerk in Mill (o.a. LOM) en verdienen zeker nu om in het zonnetje gezet te worden.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.