Op donderdag 21 mei waren Jeanne en Marius van Boekel in Mill 50 jaar getrouwd. Ook was Marius die dag jarig. Helaas kon dit alles door het Coronavirus niet uitgebreid gevierd worden.

Chantal en Job de Klein vroegen daarom het Weekboeket voor ze aan. Dit om ze toch in het zonnetje te zetten en ze te feliciteren. Maar ook schreef Job: “Beiden zijn het twee geweldige personen, omdat ze voor iedereen klaarstaan. Zelf ben ik een leerling op het Merlet college in mill. Als ik ooit hulp nodig heb met wiskunde kan ik altijd direct terecht bij Marius voor extra uitleg. Ik hoop dat door het weekboeket hun 50-jarige huwelijk en Marius verjaardag iets mooier is geworden, zeker in deze onzekere tijden.” Chantal schreef: “Deze lieve, bijzondere mensen staan altijd voor iedereen klaar. Ze zijn behulpzaam en erg attent naar anderen toe. Vooral in deze moeilijke tijd hebben ze wel eens wat bijzonders verdiend!”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.