Het eerste Weekboeket van dit seizoen ging naar Willy en Mieke van Boekel in Langenboom. Zij waren onlangs 50 jaar getrouwd. Tomas en Elien vroegen het Weekboeket voor ze aan.

Zij schreven in de aanvraag: “Een prachtig jubileum dat we heel graag wilden vieren. Helaas zorgde de welbekende corona ervoor dat we geen groot feest konden geven met vrienden en familie, maar desondanks willen wij ze dan ook heel graag in het zonnetje zetten. Ze verdienen het, ze staan altijd voor ons klaar! Lieve Willy en Mieke, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie 50 jarige huwelijk!”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.