Kinderen en kleinkinderen vroegen het Weekboeket aan voor mevrouw Bongers uit Mill. Op dinsdag 17 maart werd zij 87 jaar. De aanvragers schreven: “Onze moeder en oma geniet dagelijks van de mogelijkheid van de dagbesteding bij Radius in Mill en Langenboom. Als het weer het enigszins toelaat wandelt ze iedere dag een rondje rondom Aldenhorst.”

“Ze zorgt altijd dat niemand iets tekort komt en helpt waar ze maar kan met bv aardappels en appels voor de appeltaart schillen, groente schoonmaken enz. Ook speelt ze graag een potje jokeren. Ze is vaak blij en opgewekt en dat vinden wij zo ontzettend mooi.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.