Deze keer ging het Weekboeket naar Jeanne en Gerrit van de Lockand in Mill. Het werd aangevraagd door Henk en Bets Keijzers en Xander en Marga Nuijs uit Wanroij.

In de aanvraag schreven zij: “Wij willen hen het Weekboeket aanbieden omdat zij altijd zorgen dat wij in Wanroij de Neije Krant ook kunnen lezen. Iedere week fietsen ze (of rijden ze) langs om de krant in de brievenbus te doen of af te geven bij ons. Zelfs in de tijd dat ze zelf midden in hun verhuizing zaten werden wij niet vergeten en ook nu in de coronatijd komt de krant elke week onze kant op.” Tevens wensen zij Jeanne en Gerrit veel geluk in hun nieuwe woning.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.