Deze keer ging het Weekboeket naar Dinie en Frans Thelosen in Langenboom. Het is aangevraagd door Peter en Ria, Wim en Toos, Hans en Paula, Cor en Mientje, Ad en Jeanny, René en Willy, Bert en Truus.

In de aanvraag schreven zei o.a.: “Wij vinden dat Frans wel eens een bloemetje verdiend. Hiermee willen we hem complimenteren voor de wijze waarop hij de huishoudelijke taken en verzorging heeft overgenomen nadat Dinie dit niet meer kon. Maar ook willen we Dinie en Frans samen via dit Weekboeket hele fijne kerstdagen en veel geluk en gezondheid wensen voor 2021.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.