Deze keer ging het Weekboeket naar Petra v.d. Wijst in Mill. De aanvraag kwam van haar collega’s van Post.NL Mill, Sint Hubert en Langenboom.

In de aanvraag schreven zij o.a.: “Zij staat altijd voor alle collega’s klaar en zorgt dat ons depot er gezellig uit ziet door het b.v. in Paas, Kerst, herfst of vakantie sfeer te decoreren. In de hete zomer zorgt ze er voor dat wij ons zout gehalte weer op peil kunnen brengen met zoute drop of ze heeft eigen gebakken koekjes voor ons klaar staan enz. In deze corona tijd is het extra zwaar, omdat we maar met twee mensen tegelijkertijd in de ruimte mogen zijn. Petra doet dan het grootste sjouwwerk.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.