Deze keer werden Marie en Thij v.d. Bungelaar - Hurkmans in Wilbertoord verrast met het Weekboeket. Op 22 september zijn zij 59 jaar getrouwd.

Gerrie Kremers vroeg het Weekboeket aan om hen niet alleen te feliciteren met hun 59e huwelijksdag, maar ook te bedanken. Zij schreef o.a.: Dit ook omdat ze altijd voor mij en mijn pas overleden man Piet klaar stonden. Ook nu in deze moeilijke tijd dat ik het verlies nog aan het verwerken ben zijn ze er altijd voor mij.” Ook Riet en Johan Selten vroegen het Weekboeket aan voor Marie. Zij schreven o.a.: “Marie helpt daar waar nodig iedereen die hulp nodig heeft of bied een luisterend oor. En als iem om hulp vraagt zal ze nooit nee zeggen. Ze is een echte topper!!”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.