Dit keer ging het Weekboeket naar Dientje van Abel v.d. Bungelaar in Wilbertoord. Haar dochter Inge vroeg het voor haar aan. In de aanvraag stond: “Mijn moeder is 75 jaar en poetst al 25 jaar de kantine en de kleedlokalen van de Willy’s in Wilbertoord. Eerst voetbalde haar zoon Erwin en dochter Inge bij de willy’s en later haar kleinkinderen Danny, Justin, Patty, Rody en Laurie.”

“Eigenlijk wilde ze met 65 jaar al stoppen, maar er kwamen geen nieuwe vrijwilligers. Ook zingt ze elke week in de kerk van Wilbertoord. Ook de kerk heeft ze wel 20 jaar vrijwillig gepoetst.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.