Deze keer ging het Weekboeket naar Thea Verstegen in Mill. Nellie Klop vroeg het mede namens de bewoners van de huiskamer van Zwaluw 1 van Aldenhorst aan.

Nellie schreef: “Ongelooflijk wat Thea allemaal doet, een echte duizendpoot. Zo doet ze heel veel voor haar oom, die bij ons op de afdeling woont. Maar tegelijkertijd doet ze ook veel gezellige dingen voor onze medebewoners. Ieder jaar voor alle bewoners een kerststukje, een kerststuk voor op tafel en lekkers voor bij de koffie. En we weten uit zeer betrouwbare bron dat Thea dit voor heel veel ouderen doet.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.