Deze keer ging het Weekboeket naar Madeleine Gest in Mill. Constant Graat uit Langenboom vroeg het voor haar aan.

In de aanvraag schreef Constant: “Soms is er een enigszins rare gebeurtenis om een Weekboeket aan te vragen. Dit is er een. In oktober is bij het Senioren Hobby Centrum in Mill de cursus Frans begonnen. Die wordt verzorgd door mevrouw Madeleine Gest. Mijn vrouw doet daar aan mee. Ik ben toeschouwer aan de zijkant. Gemakkelijk ging het niet met de start van de cursus, want ook daar trok corona een flinke wissel. Mevrouw Gest stelde de deelnemers voor om niet meer naar het Hobbycentrum te komen, maar Zoom te gebruiken voor de cursus Frans.

Maar hoe werkt dat? Zij begon er aan. Het was een cursus in een cursus. “Leren we naast Frans ook nog iets anders” zei mevr. Gest. Eerst een avond samen oefenen met instructie van mevr. Gest. En de dag er na (donderdagavond 2 december) zat iedereen voor het scherm, met instructie via What’s App.
Het motto van het SHC is ‘Talent gaat nooit verloren’. En dat werd hier nog eens heel duidelijk, zeker gezien de leeftijd van de betrokkenen.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.