Deze keer ging het Weekboeket naar Riet van der Zanden - Teunesen in Mill. Zij wordt op 13 mei 90 jaar. Leny en Hans Brouwers uit Sint Hubert vroegen het voor Riet aan. Dit om haar te feliciteren en haar in het zonnetje te zetten.

In de aanvraag schreven zij: “Riet is heel actief en heeft wekelijks een drukke agenda. Wandelt 3 keer per dag met haar hond en heeft zo ook contact gelegd met Allan uit Syrië. Hij noemt haar ondertussen Mama Riet en komt wekelijks bij haar voor een gesprek en een kop koffie en ze leert hem tijdens deze conversatie Nederlands. Kortom : Ze mag er wezen.”

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.