Deze keer ging het Weekboeket naar Noud en Marie-Christine van Rossum in Sint Hubert. De aanvraag kwam vanuit de familie om hen te feliciteren vanwege het 50-jarige bestaan van Camping van Rossums Troost.

In de aanvraag schreven zij: “De camping is dit jaar 50 jaar geleden opgericht door mijn opa Koos en oma Lies van Rossum en door Noud en Marie-Christine voortgezet. Al jaren zetten zij zich met hart en ziel in om de gasten een goed verblijf op de camping aan te bieden. Wij zijn hier vanaf kleins af aan opgegroeid en zien nu onze eigen kinderen hier ook opgroeien. Daarom willen wij hen feliciteren met deze mijlpaal maar ook bedanken voor de mooie tijd op de camping.

Namens,
Paulien en Joop Oudshoorn (Paulien van Rossum)
Sabine, Joury, Sofie en Emma
Maaike, Joey, Tobie en Lize
Debbie, Rick, Gijs en Isa

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.