Deze keer ging het Weekboeket naar Hen Daams in Mill. De aanvraag hiervoor kwam vanuit de besturen van Hobbycentrum Mill (eerder SHC) en Welzijn Ouderen Mill (eerder SWOM).

In de aanvraag schreven zij: “Hen is fotograaf voor beide organisaties en is daarvoor heel veel op pad. Daarnaast houdt hij de websites bij voor beide organisaties hetgeen op zich al een enorm werk is. Op het Hobbycentrum Mill geeft hij al vele jaren fotografielessen en vaak ook cursussen voor liefhebbers van films maken en bewerken. De waardering voor hem en zijn vrouw is dan ook heel groot.”

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.