Deze keer ging het Weekboeket naar Jennifer Jacobs in Mill. Maar via haar gaan ook de complimenten naar Linda Broeks en Bianca Royendijk. De aanvraag hiervoor kwam vanuit Francé en Tonny Jacobs. 

In hun aanvraag schreven zij: “Jennifer is een van de drie initiatiefneemsters van Red het Merlet en heeft hiervoor een Facebookpagina opgezet, diverse bijeenkomsten gehad met raadsleden, dorpsraad, De Gelderlander enz. Door Jennifer, Bianca en Linda is dit item vol in de belangstelling komen staan. Dit in combinatie met haar gezin, en zeker niet te vergeten haar opleiding  van verzorgende IG en haar daarbijhorende werkzaamheden bij Aldenhorst. Jennifer is zo gegroeid, wij zijn supertrots op haar.”

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.