Deze keer ging het Weekboeket naar Mieke en Jos Verhagen in Langenboom. Elzebé Bens vroeg het voor ze aan om ze eens in het zonnetje te zetten en te complimenteren met wat zij doen.

Zo schreef zij: “Mieke en Jos Verhagen zetten zich al jaren belangeloos in voor de stichting “More Africa”. Dat is een non-profit organisatie op Zanzibar die zich inzetten voor gehandicapte kinderen. Denk hierbij aan dagbesteding en speciaal onderwijs voor deze kinderen. Mieke en Jos hebben daar als vrijwilliger gewerkt en gaan in 2023 weer naar Zanzibar om een mooi geldbedrag te overhandigen wat  Mieke verdiende met het maken van leren tassen. Dik applaus voor hun inzet!”

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.