Deze keer ging het Weekboeket naar Anita en Mat van Gemert. De aanvraag kwam van hun dochters Rowan, Sharon en Iris. Maar ook Olesia en Nicole vroegen dit Weekboeket voor Anita en Mat aan.

Zo schreef Olesia in de aanvraag: “Alweer 1 jaar geleden ben ik samen met mijn dochter Nicole gevlucht vanuit Oekraïne naar Nederland. Op zondag 13 maart werden wij hier door Mat en Anita met open armen ontvangen. Zij hadden hun serre omgetoverd tot een woonkamer en ook hadden ze een mooie slaapkamer voor ons gerealiseerd. vanaf dat moment zijn wij opgenomen in hun familie en wordt er goed voor ons gezorgd. Nu 1 jaar later zijn wij hier nog altijd, afwachtend in de hoop dat wij ooit nog terug kunnen naar Oekraïne. Wij vonden dit een goed moment om Mat en Anita in het zonnetje te zetten en te bedanken voor alles wat zij voor ons gedaan hebben.”

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.