Op 1 juni waren Nelly en Cor van de Weem 50 jaar getrouwd. Speciaal voor deze gelegenheid vroeg hun zoon, schoondochter en kleinkinderen (François, Ramona, Deveny en Danique) het Weekboeket voor ze aan.

In de aanvraag schreven zij: “Het is een bijzondere dag voor (schoon)ouders en opa en oma. Wij vieren dat zij 50 jaar zijn getrouwd. Al die jaren zijn ze gelukkig samen geweest en hebben ze elkaar door dik en dun gesteund. Hun liefde voor elkaar is een mooie verschijning! 

Ons pap en mam en opa en oma staan altijd voor anderen klaar en zijn enorm geliefd bij familie en vrienden. Vooral voor de kleinkinderen zijn ze een rots in de branding, staan ze altijd voor hun klaar en worden zij niet vergeten. Ze zijn altijd bereid om te helpen waar nodig is bijvoorbeeld binnen de KBO of de vele kaartmiddagen waarbij ze hun steentje bijdrage. 

Voor deze bijzondere dag worden ze verrast met het weekboeket, een klein gebaar om hun liefde te eren en te vieren. Ze kijken terug op een leven vol avonturen en uitdagingen, maar vooral vol liefde en geluk. En nu, na 50 jaar samen, weten ze dat ze nog vele jaren gelukkig zullen zijn, omdat ze altijd op elkaar kunnen rekenen en elkaar onvoorwaardelijk steunen. De bloemen zijn een mooie herinnering aan deze bijzondere mijlpaal en een symbool van de liefde en waardering die ze voor elkaar voelen.”

Ook bestuur en leden van Buurtvereniging den Oeral vroegen het Weekboeket voor Nelly en Cor aan. Dit om hen te feliciteren maar ook te bedanken voor hetgeen zij voor de buurtvereniging doen.

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.