Het weekboeket wordt deze week aangeboden door Driek en Ties Verheijen aan Ansjerie van Duren in Mill. Driek heeft 2 jaar lang mogen genieten op het “Schooltje” van Ansjerie en zijn broertje Ties gaat nu ook na 2 fijne jaren Ansjerie verlaten, omdat ie 4 jaar wordt.

Ansjerie organiseerde altijd de leukste activiteiten, zoals paaseieren zoeken, een uitje naar de boerderij of de politie op bezoek. Ook hebben de kinderen prachtige knutselwerkjes gemaakt en veel liedjes van Ansjerie geleerd. Het was er niet alleen leuk, maar ook leerzaam! En vooral was het genieten van het samen spelen! Hartstikke bedankt, Ansjerie!

Elke week (dit seizoen loopt tot en met 28 juli) laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.