Deze keer ging het Weekboeket naar Mieke Maassen - v.d. Laar in Langenboom. De aanvraag kwam van haar dochter Jolanda Cornelissen Maassen en zij vroeg het Weekboeket aan in verband met de 90e verjaardag van haar moeder.

Zij schreef: “Ondanks de vele tegenslagen en de vele verdrietige periodes in haar leven, blijft ze optimistisch, vrolijk en positief. Zij is een voorbeeld voor onze hele familie. Op 21 oktober viert ze haar 90e verjaardag, samen met haar kinderen, kleinkinderen, haar broers en zussen en schoonfamilie, de buren en haar vriendinnen.” 

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.