Deze keer ging het Weekboeket naar Rebecca Willems van Dijk in Mill. De familie van haar buurman Henk van Boxtel vroeg het voor haar aan.

Zij schreven o.a.: “Sinds begin september ligt Henk in het ziekenhuis of in het revalidatiecentrum. Rebecca is zijn lieve buurvrouw maar ook tevens mantelzorger. Zij regelt alles, gesprekken met de artsen, opnames  in het ziekenhuis, medicijnen etc. Kortom zij neemt de familie heel veel uit handen. Daarnaast is zij moeder van 2 kleine kinderen en draait nachtdiensten in het Leijgraafhuis Dagelijks Leven in Cuijk.”

Onlangs vroeg ook Irma Hendriks uit dezelfde straat als waar Rebecca en Henk wonen het Weekboeket aan. Zij schreef o.a.: “Rebecca en Henk wonen naast elkaar en zorgen enorm goed voor elkaar; Henk past met veel plezier regelmatig op de kids van Rebecca's gezinnetje, wat Henk echt levensvreugde brengt. Ook worden pakjes uit de buurt bij hem bezorgd waar ze in vertrouwde handen bewaard blijven totdat je ze op komt halen. Rebecca is als mantelzorger actief voor Henk en houdt een oogje in het zeil wat betreft zijn gezondheid, wat mankementjes vertoond want hij is toch alweer een jaartje ouder. Ze hebben dezelfde humor en delen veel met elkaar. Ook wordt er samen fanatiek naar voetbal gekeken of zelfs een wedstrijd bezocht. Helaas zijn ze niet voor dezelfde club, maar... wel samen voor Oranje. Deze buurtjes zijn een verrijking voor elkaar en onze buurt!”

Deze week is het de week van de Mantelzorg, en dus een mooie gelegenheid om Rebecca in het zonnetje te zetten.

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.