Deze keer ging het Weekboeket naar Hendrik Willems uit Langenboom. Op 15 januari wordt hij 101 jaar. Zijn voormalige huishoudelijke hulp Renate Giesbers vroeg het voor hem aan.

In de aanvraag schreef zij: “Hendrik is onlangs verhuist naar de Meihorst in Mill. Hij heeft daarvoor steeds zelfstandig gewoond in Langenboom. Thuis had hij altijd een bloemetje op tafel staan want daar hield zijn vrouw ook van. Hij zorgde altijd dat er iets stond bij de foto van zijn vrouw. Dan plukte hij een mooi bloemetje uit de tuin. Nu zou het zo leuk zijn om zijn kamer op te vrolijken tijdens zijn 101e verjaardag met een super mooi Weekboeket.”

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.