Dit weekend staan Ada en Gerrit van Boxtel voor de laatste keer in hun café, zaal en cafetaria ’t Heike aan de Leeuwerikstraat in Mill. Zij runden de zaak zo’n 43 jaar, maar daarvoor hielpen ze al mee toen het horecabedrijf nog van Alijda en Huub Janssen (ouders van Ada) was.

Om hen te bedanken voor hun vele jaren gastvrijheid kwamen er verschillende aanvragen binnen.

Dit van John, Betsie, Jessica, Daisy, Bjorn, Henk, Rowena en Lucas. Ook kwam er een aanvraag van vriendengroep Mill (tiswa): “Wij gaan het Heike zeker missen, maar hopen Ada en Gerrit te blijven zien.” Daarnaast wilden de kinderen )Lydia en René) en kleinkinderen (Jorg, Jesse, Nynke en Loek) hen in het zonnetje zetten via het Weekboeket.

Elke week laten we ergens in de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.