Deze keer ging het Weekboeket naar Petra en Sjef Bisschops in Mill. Op 12 mei zijn zij 50 jaar getrouwd. De redactie van het Weekboeket kreeg diverse aanvragen voor hen binnen. Een van de aanvragen kwam van Mathieu, Maya, Hanny, Silvia, Annet, Ina en Sabrine.

Ook Marietje van den Elzen vroeg het Weekboeket voor hen aan. Hierbij wil zij vooral haar waardering uitspreken voor de wijze waarop Petra oog en oor heeft voor anderen. Daarnaast willen ook vrienden en de familie Verdijck en Bisschops Petra en Sjef feliciteren en hen via het Weekboeket extra in het zonnetje zetten.

Elke week laten we ergens in Langenboom, Mill, Sint Hubert of Wilbertoord een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.