Deze keer ging het Weekboeket naar Henry v.d. Cruijsen uit Sint Hubert. Vrijwilligers van de Jachthoorn in Sint Hubert vroegen het voor hem aan.

In hun aanvraag schreven zij: “Naast zijn drukke baan bij Meulepas & Partners, vindt hij altijd tijd voor vrijwilligerswerk bij de Jachthoorn, nu al 12,5 jaar! Niet alleen bij de Jachthoorn, maar ook als vrijwilliger bij de ZorgSchakel is hij actief. Ook heeft hij jarenlang de voetbalclub geholpen. Wij feliciteren hem graag met zijn jubileum en zijn trots dat Henry  altijd actief betrokken is gebleven bij Sint Hubert.”

Elke week laten we ergens in Langenboom, Mill, Sint Hubert of Wilbertoord een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.