Deze keer ging het Weekboeket naar Nellie Schonenberg in Langenboom. De gastvrouwen Elisa, Anne en Marleen van het Mamacafé in Mill vroegen het voor haar aan.

In hun aanvraag schreven zij: “Graag zouden wij Nellie Schonenberg met een Weekboeket in het zonnetje willen zetten en willen bedanken voor haar tomeloze inzet voor het Mamacafé Mill. In mei bestond het Mamacafé alweer 10 jaar. Nellie heeft dit opgezet en is nog steeds iedere 1ste woensdag van de maand in de bieb in Mill aanwezig om (groot)ouders met kinderen in de leeftijd van 0-4jaar te ontvangen met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Met haar expertise als lactactiekundige heeft zij al vele moeders en kindjes geholpen en daarnaast heeft ze een enorme berg aan taart/koek/cake gebakken! Want dat doet ze trouw elke maand weer: iets lekkers bakken voor alle mama's die het Mamacafé bezoeken.”

Elke week laten we ergens in Langenboom, Mill, Sint Hubert of Wilbertoord een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.