Deze keer ging het Weekboeket naar Marietje van den Elzen in Mill. De aanvraag kwam vanuit het bestuur van Stichting huis aan huiskrant - De Neije Krant.

Marietje staat zo goed als dag en nacht klaar voor vele inwoners. Is betrokken bij tal van sociale en maatschappelijke projecten en activiteiten. Daarvoor zou ze al wekelijks een Weekboeket mogen krijgen. Maar het bestuur van De Neije Krant wil haar en haar kinderen via het Weekboeket vooral bedanken voor de medewerking zodat de door Pieter geschreven en eerder in deze krant gepubliceerde columns nu in boekvorm kunnen worden uitgegeven. De opbrengst van deze verkoop komt geheel ten goede aan Stichting huis aan huiskrant De Neije Krant. Daarvoor een groot dank je wel! 

Elke week laten we ergens in Langenboom, Mill, Sint Hubert of Wilbertoord een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.