Op vrijdag 28 juni waren Henk en Diny Leenders uit Langenboom 50 jaar getrouwd. Josyanne Sommers vroeg voor hen het Weekboeket aan.

Zij schreef: “Ik wil hen graag bedanken met dit bloemetje voor alles wat ze voor iedereen doen en gedaan hebben. Hun hulp is niet alleen voor familie en vrienden geweest in de afgelopen jaren, maar ook voor de Langenboomse gemeenschap.” 

“Toen rijwielhandel van de Wiel stopte in Langenboom, kon ome Henk het niet over zijn hart verkrijgen om daar niets mee te doen. Als fervent fietser bij de doortrappers, wist hij hoe vervelend het was als de fiets niet in orde was en hielp graag mensen op weg. Hierdoor ontstond zijn fietsenzaak die hij ‘s avonds en op zaterdag runde, naast zijn gewone dagelijkse werkzaamheden. Tante Diny is als vrijwilliger in de Langenboomse gemeenschap erg bekend. Men doet nooit tevergeefs een beroep op haar. Wat betreft onze eigen familie, gaan de mededelingen bijna altijd via haar. Voor ons eigen gezin is zij een steun en toeverlaat geweest in een zeer moeilijke periode. Hopelijk mogen ze samen nog lang genieten van het leven en wij met hen.”

Elke week laten we ergens in Langenboom, Mill, Sint Hubert of Wilbertoord een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.