Deze keer ging het Weekboeket naar Gerrit en Nelly de Klein in Langenboom. Kinderen en kleinkinderen vroegen het voor ze aan om hen te feliciteren met hun 50-jarig huwelijk op 5 juli.

In de aanvraag schreven zij: “Ons mam heeft 8 jaar geleden een herseninfarct gehad men ons pap heeft pas te horen gekregen dat hij ongeneselijk ziek is. Dit valt/viel allemaal niet mee omdat ze altijd voor iedereen klaar staan zowel voor ons als kinderen als voor de medemens. Wij vinden als kinderen en kleinkinderen dat ze het week boeket echt verdiend hebben en dat ze nog lekker van elkaar mogen genieten ondanks de moeilijke tijd die ze samen door maken. We hopen dat ze lekker kunnen genieten van hun speciale dag.” 

Elke week laten we ergens in Langenboom, Mill, Sint Hubert of Wilbertoord een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.