Deze keer ging het Weekboeket naar Henriette en Cees Berends in Mill. Hun schoondochter Ludwine vroeg het voor ze aan. Dat om ze eens extra te bedanken voor alles wat zij voor haar en haar kinderen doen.

“Ze staan altijd voor ons klaar en niets is te veel,” schreef Ludwine. Maar ook kwam er een aanvraag van Algemeen Belang ’90 binnen om Cees te verrassen met bloemen. Dat omdat hij vorige week afscheid nam als raadslid van de partij die hij mede heeft opgericht. Ook zij willen Henriette en Cees bedanken voor hun inzet en ze eens extra in het zonnetje zetten via het Weekboeket.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.